SON DAKİKA



Haber > Magazin > Annelik hayatın ta kendisi!

Annelik hayatın ta kendisi!

10 Mayıs 2024 Cuma - 15:18




Oyuncu ve model Eda Özerkan, kızı dünyaya geldikten sonra mesleğine ara verme kararı almış, çocuğunu bakıcı olmadan kendisi büyütmüştü. "Evladımla ilgili şükür ki keşkem yok" diyen ünlü isim, annelik duygusunu ve Eliz adına karar verme sürecini anlattı.





Eda Özerkan, 2016'da meslektaşı Timur Acar ile hayatını birleştirmiş, bir yıl sonra Eliz'in doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı.

40 yaşındaki oyuncu, "Annelik hayatın ta kendisi. Karşılıksız, beklentisiz, sonsuz sevgi. Ne söylesem kelimelerim yetersiz kalır, yaşanması gereken bir duygu" dedi.

"KENDİ İSTEĞİMLE MESLEĞİME ARA VERDİM"

MAG dergisinin Anneler Günü özel içeriğine röportaj veren Özerkan, anne olduktan sonra hayatında yaşanan değişiklikleri paylaştı.

Anne olmadan önce daha bireysel kararlar alıyorsun ama şimdi kararlarımı verirken önceliğim evladım. Program yaparken, çalışırken tabii ki önce onun alanını düşünerek plan yapıyorum, kendi planımı da bozmadan. Eliz’i biz büyüttük; anneanne, babaanne veya bakıcı olmadan. Kendi isteğimle onun her anına şahit olmak için mesleğime ara vermiştim. İşine kaldığın yerden devam edebilirsin ama çocuğunun bir anını kaçırdığın zaman onu geri getiremiyorsun maalesef. Anne olmak tabii ki konfor alanından çıkmanı gerektirir. Şu an kaldığım yerden işime devam ediyorum. En azından arkamı döndüğümde evladımla ilgili şükür ki keşkem yok.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap