SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeynep koçak 37 kilodan 65 kiloya çıktı!

Zeynep koçak 37 kilodan 65 kiloya çıktı!

03 Mart 2022 Perşembe - 11:34




'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanıdığımız Zeynep Koçak, hayatımıza girdiğimizde 37 kiloydu. Aşırı zayıf olan Zeynep Koçak yıllar geçtikçe kilo aldı ve 65 kiloya çıktı. Şimdi ise hayranları onu tanımakta zorlanıyor.





Uzun süredir ekranlardan uzak olan Zeynep Koçak, önceki gün Nişantaşı'nda Boel adlı mekan çıkışı objektiflere takıldı. Koçak, muhabirlerin sorularını cevaplamaktan kaçınmadı. Şimdilerde bambaşka biri olan Koçak, değişimi hakkında ilk kez konuştu.

'ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM'

Oyuncu, sosyal medyada ve dijital medyada değişimi hakkında yapılan haberlerle ilgili "Her ay bir haber çıkıyor. Düzenli olarak birileri şok oluyor. Eskiden 37 kiloydum şimdilerde 56 kiloya çıktığım oluyor. Kilo farkı ve ufak dokunuşlar var. Estetiğe karşı değilim" dedi.

EKRANLARA DÖNÜYOR

Geçtiğimiz yıllarda birçok projelerde boy gösteren oyuncu, iki proje ile setlere döneceğinin müjdesini verdi. Koçak, "İki güzel proje var. Birini kendi yazdığım, bir tanesini de yazıp oynayacağım bir şey. Bu iki proje üzerine çalışıyoruz. İkisi de komedi" dedi.

Koçak, sözlerine; "Evet bayağı bir ara verdim yaklaşık dört sene kadar. Yeni projeler geldi, onları değerlendireceğim. Dört sene ara vermemin özel bir nedeni yok. İyi bir proje olsun diye bekledim sadece. Titiz davrandım bu konuda. Şu ana kadar içime sinmiş hiçbir şey olmamıştı" diye devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap