SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncu'dan haber alınamıyor

Ünlü oyuncu'dan haber alınamıyor

15 Temmuz 2016 Cuma - 11:41




Fransa’nın Nice kentindeki kutlamalar sırasında meydana gelen terör saldırısı esnasında bölgede bulunan Onur Büyüktopçu'dan haber alınamıyor.





Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olay esnasında Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncusu Onur Büyüktopçu da oradaydı.

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Onur Büyüktopçu'nun "İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz" dedikten sonra telefonu kapattığı öğrenildi.

Ünlü oyuncuya dün akşamdan beri ulaşılamıyordu. Ancak Büyüktopçu'dan haber geldi. Sevilen oyuncu sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Paylaşımını menajeri Instagram hesabından yayınladı: "Arkadaşlar, merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Olayın olduğu yerin hemen arkasındaydık. Bu akşam dönüyorum İstanbul'a. Mesajlarınıza tek tek cevap veremiyorum. Sevgiler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap