SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncu yanlışlıkla paylaştı!

Ünlü oyuncu yanlışlıkla paylaştı!

05 Haziran 2021 Cumartesi - 11:21




Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Sophie Turner, sosyal medyadan paylaşıp sildiği bir mesajla kafaları karıştırdı. Turner, 2 yıldır Joe Jonas ile evli...





Kariyerine başladığı Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki Sansa Stark karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Sophie Turner, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gizli ilişki tercihini açık etti.

Joe Jones ile evli olan ve kısa bir süre önce de ilk bebeğini kucağına alan ünlü oyuncunun yaptığı Instagram paylaşımı kafalarda "Sophie Turner biseksüel mi?" sorularının dolaşmasına neden oldu.

'ZAMAN DÜZ DEĞİL, BEN DE DEĞİLİM' 

Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisinde Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, Instagram sayfasının "hikayeler" bölümünde "Zaman düz (heteroseksüel) değil, ben de değilim" yazan bir paylaşım yaptı. 




İLİŞKİ TERCİHİ ÜZERİNE YAĞMUR GİBİ YORUM YAPILDI

Bu da Turner'ın biseksüel olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. Güzel oyuncunun bu paylaşımına sosyal medyadan çok sayıda yorum geldi. 
Bir sosyal medya kullanıcısı "Ben kazandım. Sophie Turner biseksüel" diye yazarken, bir başkası da "Sophie Turner biseksüel efsane ve bunu bana kimse söylemedi" diye yazdı. 

TAKİPÇİLERİ SOPHIE TURNER HAKKINDA BAHSE BİLE TUTUŞTU


Bir başka kullanıcı da Turner'ın kendisiyle ilgili bir gerçeği açıkladığını ileri sürerek "Bunu açıkladığı için Sophie ile gurur duyuyorum" diye görüşünü belirtti. Onun bugüne kadar sakladığı cinsel kimliğini açıkladığını düşünen bir başka sosyal medya kullanıcısı da onun bu açıklamayı yapacak cesareti bulmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Sophie Turner'ın sözcüsü ya da kendisi kafa karıştıran bu açıklama hakkında net bir açıklama yapmadı. 

ÇİFTİN WILLA İSMİNDE BİR KIZI VAR

Sophie Turner ile Joe Jonas, 2019 yılında dünya evine girdi. Çiftin Willa adını verdiği kız bebekleri ise geçen yıl dünyaya geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap