SON DAKİKA



Haber > Magazin > Üçüncü kez Beyaz Gölge

Üçüncü kez Beyaz Gölge

04 Kasım 2016 Cuma - 23:58




Türkiye’ye üçüncü kez uyarlanan Amerikan yapımı dizide başrolü bu kez Erdal Beşikçioğlu üstlenecek.





1978-1981 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’ üçüncü kez Türk televizyonlarına uyarlanıyor.  İlk olarak yaklaşık TRT için uyarlanan proje daha sonra Tarım Akan’ın oyunculuğu ile “Koçum Benim” adıyla yayınlanmıştı. Dizi, bu kez “Efsane” ismiyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin daha önceki bölümlerinde basketbol koçunu Tarık Akan canlandırmıştı. Yeni versiyonda ise 'Behzat Ç' dizisiyle yıldızı parlayan Erdal Beşikçioğlu başrol alacak.

Bir basketbol koçu ile çalıştırdığı gençlerin maceralarını konu alan dizinin çekimlerine bu ay sonu başlanacak ve yeni proje Aralık ayında izleyici ile buluşacak. Efsane’nin yeni kadrosu, Erdal Beşikçioğlu dışında halen belirsizliğinin korurken cast çalışmaları ise devam ediyor.  Türkiye'ye basketbolu sevdiren dizi “Beyaz Gölge”nin Amerika yapımında ise “Koç Reeves” karakterini Ken Howard canlandırmıştı. Howard geçtiğimiz mart ayında Los Angeles kentindeki evinde 71 yaşında yaşamını yitirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap