SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceylan sitem etti! 'Yeni nesil terbiyesiz'

Ceylan sitem etti! 'Yeni nesil terbiyesiz'

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 09:34




Türkücü Ceylan (49) ve Seccad Mehmedi (36), önceki gece Maslak'ta bulunan bir mekanda izleyici karşısına çıktı. Yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren başarılı türkücü Ceylan, bu sefer genç nesil için sitemini belirtti.





Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son zamanlarda değişimiyle ve geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmüyor.

Sık sık imaj değiştirmesiyle gündeme gelen şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz aylarda koyu renk olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatarak sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Ünlü ismin koyu renkle geçen zamanı kısa sürdü ve tekrar sarı haline geri döndü

"YÜZÜMÜ TELEFONUM DAHİ TANIMIYOR"

Bir magazin programına konuk olan Ceylan, yüzünde estetik olduğunu ve değişiminden dolayı mutlu olduğunu belirtmişti. Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap