SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eskiden beri bir korkum var!

Eskiden beri bir korkum var!

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 09:33




'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Adanalı' ve '41 Kere Maşallah' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Türkmen, önceki gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Muhabirlerle konuşmayı ihmal etmeyen Türkmen, 'evlenmeme' kararından bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, "Arkadaşlarımızla oturduk, benim yaz planım olmuyor. İzmir'e gidiyorum ben sık sık. Ailem orada zaten. Orada tatil planları yapıyorum bir şekilde" dedi.

Sözlerine, "Ben çok gelmiyorum bu arada buralara" şeklinde devam eden oyuncu, "Uzun zaman oldu yani, bir de eskisi kadar dışarı çıkmıyorum. Eskisi gibi keyif vermiyor" ifadelerini kullandı.

"PANDEMİ İNSANLARI DEĞİŞTİRDİ"

Pandeminin ardından insanların değiştiğini dile getiren Ekin Türkmen, "Ev insanı olduk. Belki yaşanmışlıklar ile alakalıdır. Bilemiyorum ama pandemi insanları net değiştirdi. İnsanlar evde daha çok keyif alıyor bence bir şey yaparken. Daha sakin yaşıyorum artık. Böylesi de daha iyi gibi şu an galiba" açıklamasında bulundu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap