SON DAKİKA



Haber > Magazin > Trabzon'da barış yemeği

Trabzon'da barış yemeği

16 Ocak 2019 Çarşamba - 10:54




Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu ve Türkiye’nin en iyi yönetmenlerinden Osman Sınav arasındaki buzlar, org





Türkiye’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ yılbaşında yaşanan ‘O Ses Türkiye’ krizi ile gündeme gelmiş, dizinin başrol oyuncusu Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılacağı konuşulmuştu. O Ses Türkiye’ye katılarak şarkı söyleyen ve SİNEGRAF’ın aldığı kararla şarkı söylediği bölüm programdan çıkartılan Helvacıoğlu ve dizinin yapımcısı Osman Sınav arasında da bu süreçte ipler gerilmişti.

3 iSiM BiR ARAYA GELDi

Daha sonra Sınav, dizide herhangi bir ayrılık yaşanmayacağının sinyallerini vererek ‘ayrılma’ gibi bir durumun söz konusu olmayacağını söylemişti. Fakat Helvacıoğlu ve yapımcı Osman Sınav arasında buzlar erimemişti. Olayların ardından geçtiğimiz günlerde flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin yönetmeni Veli Çelik, oyuncu İrem Helvacıoğlu ve yapımcı Osman Sınav Trabzon’da bir mekanda akşam yemeği yediler. Bu yemekte buzların eridiği, Sınav ve Helvacıoğlu’nun barıştığı öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap