SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taylor Swift'den Dünya gündemini sarsan konser

Taylor Swift'den Dünya gündemini sarsan konser

18 Kasım 2023 Cumartesi - 13:51




Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in, 60 dereceyle kavrulan Brezilya'da verdiği konserini izlemeye gelen bir hayranı, aşırı sıcak ve susuzluk nedeniyle konser başlamadan hemen önce kalp krizinden yaşamını yitirdi.





Dünyaca ünlü ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, bu yıl kendisini milyarder statüsüne çıkaran ve hasılat rekoru kıran "The Eras Tour" adındaki dünya turuna Brezilya'da devam ediyor. Ülkede verdiği ilk konseri saatler önce Rio de Janeiro'daki Estádio Olímpico Nilton Santos adındaki stadyumda gerçekleştiren Swift'i izlemeye gelen bir hayranı, konser başlamadan hemen önce hayatını kaybetti.

The Daily Mail'in aktardığına göre; konser öncesinde yaşanan 60 derecelik rekor sıcaklık nedeniyle şehir sakinlerine uyarı verilirken, 23 yaşındaki Ana Clara Benevides'in gösteri sırasında sıcaktan ve susuzluktan dolayı kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Olay anında Benevides'in yanında bulunan kuzeni, iddiayı destekledi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Benevides kurtarılamadı.

SAHNEDEN SU DAĞITTI

Swift'in sosyal medyada paylaşılan videolarında ise, stadyum personeline konserdeki izleyicilerin suya ihtiyacı olduğunu, onlara su vermeleri gerektiğini birçok kez tekrarladığı duyuldu. Bir videoda da, personel yetersizliği nedeniyle ünlü şarkıcının sahnenin bir köşesinden bir köşesine su taşıdığı görüldü.

'SU SOKMAMIZA İZİN VERİLMEDİ'

Konserin ardından, alanda bulunan hayranlar sosyal medyadan çarpıcı iddialarda bulundu. Konser alanında, normal fiyatının çok üzerinde satılan suların satılabilmesi için içeriye su kabul edilmediğini iddia eden hayranlar, olağanüstü sıcaklara rağmen, internet üzerinden de mekana su almalarının yasaklandığını söyledi. Hayranlar, hayatlarının riske atıldığını vurgulayarak, yönetime isyan etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap