SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sürekli algı yapılıyor! Diken üstündeyim

Sürekli algı yapılıyor! Diken üstündeyim

16 Ağustos 2023 Çarşamba - 09:57




Klibinde rol aldığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'i 'taciz' ve 'tehdit' ettiği iddiasıyla yargılanıp, adli para ve 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Ünlü şovmen, "Böyle malzeme çıkıyor diye vur abalıya" diyerek isyan etti.





Mehmet Ali Erbil, önceki gün Etiler'de bir mekanda görüntülendi. Katıldığı bir programda "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim. Andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" açıklamasını yapan Erbil, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi.

"SADECE ANDROPOZA GİRMEDİĞİMİ SÖYLEDİM"

Sürekli üstümde bir algı yapılıyor ve dediklerim yalnış anlaşılıyor. Diken üstündeyim bildiğin. Benim söylediğim sadece andropoza girmediğimdi affedersiniz. Hatta sonra dediler ki; '20 yaşındaki kadınla beraber olabilirim'. Tabii ki öyle bir şey söylemedim. Mehmet Ali Erbil'den böyle malzeme çıkıyor diye vur abalıya durumu var.

 

"SANATÇILARIN YAŞARKEN DEĞERİNİ BİLMEMİZ LAZIM"


Yeni bir projeye başlayacağını belirten şovmen, "Biyografi filmleriyle ilgili mizah yapan bir proje olacak. Genelde ölmüş birinin biyografisi çekiliyor, 'ölmeye yakın birini bulduk, hemen biyografisini yapalım' durumu oluyor. Yaşarken değerini bilmemiz lazım sanatçıların" dedi.

"TATİL ZEHİR OLDU"

Yaz tatilinde Çeşme'de olduğunu dile getiren Erbil, "Tatil zehir oldu, emekli ikramiyemi bırakıp geldim" sözleriyle, tatil bölgelerindeki yüksek fiyatlardan dert yandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap