SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rüzgar Erkoçlar'dan Arda Turan'a destek!

Rüzgar Erkoçlar'dan Arda Turan'a destek!

18 Ekim 2016 Salı - 12:07




Gezi programı sunmaya başlayan Erkoçlar, ilk durağı olan Barcelona'da Arda Turan'a destek verdi. Erkoçlar, sosyal medyadan da desteğini esirgemedi.





Uzun bir süredir farklı meslek dallarında tutunmaya çalışan Rüzgar Erkoçlar, son olarak Alfamade Tv isimli web sitesinden 'Rüzgara Karşı' isimli gezi programı sunmaya başladı. Erkoçlar'ın ilk durağı Barcelona'ydı.

Erkoçlar, çekimler sırasında Arda Turan’ın formasını giydiği Barcelona ile Emre Çolak’ın forma giydiği Deportivo maçının oynandığı Nou Camp'da maçı canlı olarak izledi. Milli futbolcu Arda'ya trübünden destek veren ünlü oyuncu, sosyal medyadan da desteğini esirgemedi.

"SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ"

Nou Camp'ın önünde çekildiği fotoğrafını İnstagram hesabından paylaşan Erkoçlar, "Milli Takım'a seçmeseler de 10 bin tane madalya vermeseler de, Milli Takım'a 100 kere, 1000 kere çağırılmasan da, sen neredeysen biz oradayız Barcelona'ya kadar arkandayiz... Fedakar dostum" açıklaması ile Turan'a olan desteğini bir kez daha gösterdi.

YENİ PROGRAMINI BÖYLE DUYURMUŞTU


Erkoçlar, yeni gezi programı olan 'Rüzgara Karşı'yı sevenlerine İnstagram hesabı üzerinden yayınladığı video ile duyurmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap