SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özçivit'in tarzı herkesi şaşırttı

Özçivit'in tarzı herkesi şaşırttı

09 Temmuz 2022 Cumartesi - 17:06




İkinci kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sosyal medya hesaplarından yeni pozlarını paylaştı. Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkaran çiftten Burak Özçivit'in saçları dikkat çekti.





Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 'Çalıkuşu' (2013-2014) dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. 2017'de görkemli bir düğün yapıp, ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu çift, 2019'da oğulları Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.
İki buçuk aylık hamile olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açarak ailesiyle Bodrum'a gitti. Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile doğal bir pozunu paylaştı. Ancak fotoğraftaki tarzı, gören herkesi şoke etti.
Kabarık saçları dikkat çeken Burak Özçivit'e yorum yağdı. Hayranları ünlü isme; "Saçlar alev almış", "Ne oldu saçlarına?", "Fahriye ne yaptın eşine?", "“Saçlarına ne oldu, elektrik mi çarptı?” gibi yorumlarla takıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap