SON DAKİKA



Haber > Magazin > Onlar benim kardeşlerim

Onlar benim kardeşlerim

27 Haziran 2017 Salı - 13:23




Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Volkan Konak, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe & Spa Hotel’de sahne aldı.





Konser alanını dolduran yaklaşık 1000 kişi hep bir ağızdan Volkan Konak'ın şarkılarına eşlik etti. Parçalarını kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte seslendiren Konak, şarkı aralarında anlattığı hikayeler ve fıkralar ile dinleyenleri kahkahaya boğdu.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı, “Karadenizli genç şarkıcılar, sahnede Volkan Konak'ı taklit mi ediyorlar?” sorusuna, “Onlar benim kardeşlerim, bu aslında beni onore eden bir şeydir. Orhan Gencebay'ın, İbrahim Tatlıses'in, Zeki Müren'in bir sürü taklitleri olmuştur. Bence o güzel bir şey, önemli bir şey. O senin bir mihenk taşı olduğunu gösterir, o senin bir köşe taşı olduğunu gösterir. O yüzden kardeşlerimi başarılı buluyorum, destekliyorum” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap