SON DAKİKA



Haber > Magazin > Niran Ünsal: Gençlik cahiliye dönemidir!

Niran Ünsal: Gençlik cahiliye dönemidir!

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 12:21




Pop müziğin usta isimlerinden Mustafa Sandal ile son dönemin ünlü rapçilerinde rapçi Uzi arasında yaşanan 'sahne sırası' polemiği, günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Florya'da konser veren Niran Ünsal da çok konuşulan tartışmaya dahil oldu.





Niran Ünsal, geçtiğimiz gece Florya'da bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Yaklaşık iki aydır Bodrum’da tatildeydim. İstanbul’da sahne alacağım için döndüm. 32 senelik meslek hayatımda ilk kez sahneye çıktım. Hiç böyle uzun tatil yapmamıştım. Hem ben hem de ailem bu duruma çok sevindi” dedi.

"EBRU GÜNDEŞ, KENAN DOĞULU, YILDIZ TİLBE..."

“Meslekte uzun yıllardır çalışıyorsunuz. Sanatçı dostlarınızın seslendirdiği, sizin şarkılardan oluşan bir ‘Best Of’ albümü gelir mi ?” sorusuna Niran Ünsal, “Öyle bir proje niyetim var. Hem genç nesil hem de eski sanatçı dostlarımın okumasını çok istiyorum. Şimdi uzun uzun isim vermek istemiyorum. Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe, Özcan Deniz ve Kenan Doğulu’nun şarkılarımı seslendirmesini çok isterim. Hepsi birbirinden güçlü ses” yanıtını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap