SON DAKİKA



Haber > Magazin > Müzik ziyafeti yaşattılar

Müzik ziyafeti yaşattılar

08 Kasım 2014 Cumartesi - 19:29




Ortahisar Belediyesi’nin davetlisi olarak Trabzon'a gelen İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verdi. Konserde dinle





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konseri sonrası yaptığı konuşmada, Ortahisar'ın bir kültür ve sanat kenti olduğunu belirterek "Ortahisar ilçemiz her daim kültür ve sanat etkinlikleri anlamında önde olacaktır. Bu gece misafirimiz olan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Ortahisar ilçesi olarak sanatsal ve kültürel etkiliklerimizi sürdüreceğiz. Kültür sanat kenti olan Trabzon’umuza ve Ortahisar ilçemize sunmuş oldukları bu müzik ziyafetinden dolayı orkestraya çok teşekkür ediyorum” dedi. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası şefi Oğuzhan Başcı ise gördükleri büyük ilginin kendilerini duygulandırdığını ifade ederek “İzmir Senfoni Orkestrası olarak ilk defa Trabzon'da bir konser verdik. Burada olmaktan çok memnunuz gösterilen ilgiden dolayı Ortahisar Belediye Başkanı Sn. Av. Ahmet Metin Genç'e, yöneticilerine ve değerli sanatseverlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konseri Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Belediye Başkan Yardımcıları, Süleyman Aydoğdu, Kemal Çoban, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi. Konser sonrası başkan Genç, orkestra şefi Balcı ve sanatçılara çiçek takdim etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap