SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur yine maskesiz sokaklarda

Merve Boluğur yine maskesiz sokaklarda

03 Ekim 2020 Cumartesi - 14:14




Bir erkek arkadaşıyla görüntülenen oyuncu Merve Boluğur, kırmızı ruju ve derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle dikkat çekti. "Doğuştan sosyal mesafeliyim" diyen oyuncu, yine maskesizdi.





Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; yarım saat kaldıkları mekandan ayrılırken garsondan hesabı isteyen ve cüzdanından kredi kartını çıkaran Boluğur’a arkadaşı engel oldu.

Arkadaşı hesabı öderken masadan kalkan oyuncu, muhabirlerin hiçbir sorusuna yanıt vermedi. İkili aynı motosiklete binerek uzaklaştı. Boluğur'un motosiklete binerken siyah dekolteli bir elbise ve terlik giymeyi tercih etti. Maskesiz olması ise dikkatlerden kaçmadı.


Geçtiğimiz günlerde maskesiz bir şekilde gezerken magazin muhabirlerine yakalanan Merve Boluğur, ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Maske takmamasını eleştirilerinlere Merve Boluğur sosyal mesafe şakasıyla cevap verdi. Başarılı oyuncu, “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum” dedi.

Burak Dayı’yla ilişkisini kısa süre önce noktalayan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde 33’üncü yaşını kutladı. Yeni yaşına yalnız giren ünlü oyuncuya “Yeni yaşınızda kalbiniz aşka açık mı?” diye soruldu. Güzel oyuncu, bu soruya, “Aşk güzel bir şey. Seviyorum ama şart da değil. Gerçekten mücadele edebilecek, sevmeye gücü olan bir adamla olurum” diye yanıt verdi. Boluğur, “Sevgiliniz sizin için mücadele edemedi mi?” sorusunu ise yanıtsız bıraktı.






Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap