SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! Araba hurdaya döndü

Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! Araba hurdaya döndü

08 Kasım 2023 Çarşamba - 13:03




Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'deki evine giderken trafik kazası geçirdi. Ünlü şovmenin arabası ağır hasar aldı. Erbil'in sağlık durumu ise iyi.





Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil, önceki gece Arnavutköy’deki bir balıkçıda sosyal medya fenomeni genç kızlarla yemek yedi. 

Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'deki evine giderken trafik kazası geçirdi. Şovmenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AĞIR HASAR ALDI 

Erbil'in sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Ünlü sunucunun arabasının ise ağır hasar aldığı belirtildi.

KENDİSİNDEN 40 YAŞ KÜÇÜK AŞKIYLA AYRILDI

Geçtiğimiz yıllarda 'kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle tedavi gören şovmen Mehmet Ali Erbil, sağlığına kavuştuktan sonra sahalara hızlı döndü. Son dönemde özel hayatıyla magazin gündemine gelen Erbil, kısa süre önce gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı.

66 yaşındaki çapkın şovmen, geçen haftalarda kendisinden 40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.


Ancak kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşulan çiftin bu birlikteliği uzun sürmedi. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı.

 
EVLİLİK DEĞİL, 'EV'LENMEK İSTEMİŞ!

Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş, ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti.

66 yaşında yeniden damat olma hayalleri kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği haberleri gündeme gelmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap