SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mehmet Ali Erbil’in genç aşkı sessizliğini bozdu

Mehmet Ali Erbil’in genç aşkı sessizliğini bozdu

11 Ekim 2023 Çarşamba - 16:01




Bir süredir genç aşkı Gülseren Ceylan ile yaşadığı birliktelikle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, sık sık açıklama yapıyor. Son olarak sevgilisi Mehmet Ali Erbil’den ev istediği iddialarıyla gündeme gelen Gülseren Ceylan suskunluğunu bozdu.





Mehmet Ali Erbil, daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla iki defa olmak üzere Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun'la evlilik yapmıştı.
Sezin ve Yasmin adında iki kızı ve Ali Sadi adında bir oğlu olan ünlü şovmen, altıncı kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.
Erbil, genç aşkı Gülseren Ceylan ile önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi.
26 yaşındaki güzel, "sevgilisinden kendisine ev almasını istediği, bunun üzerine ünlü şovmenin nişanlısıyla yollarını ayırdığı" iddiasına cevap verdi.
Ceylan, 1Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok.”



Ünlü şovmen ile ayrılıp barıştıklarını açıklayan Gülseren Ceylan, şu şekilde devam etti "Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Onun kararına saygı duyuyorum.
Ayrılık konusuna gelince de her çift gibi kavga ettik ve dört saatlik bir ayrılığımız oldu.
Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık” dedi. Sosyal medyada yapılan 'babasından bile büyük' şeklindeki yorumlar hakkında konuşan Ceylan, "Alışkın olmadığım için üzülüyorum.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap