SON DAKİKA



Haber > Magazin > Lüks araç, su kanalına düştü

Lüks araç, su kanalına düştü

07 Nisan 2015 Salı - 09:02




Edirne’nin Keşan ilçesinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkilerken, Keşan-Gelibolu Karayolu’nda lüks bir araç su kanalına düştü.





Edirne’nin Keşan ilçesinde akşamüstü başlayan sağanak yağış gece boyunca devam etti. Şehir içinde çok sayıda ana caddede su birikintileri ve taşkınlarının meydana geldiği yağış, İstanbul’u Çanakkale’ye bağlayan Keşan-Gelibolu Karayolu’nda da trafiği olumsuz etkiledi. Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi yönünden gelen ve Keşan istikametine seyreden lüks otomobil, Bahçeköy girişinde bulunan bir restauranta girmek üzere yolun kenarına yanaştı. Bu sırada yoldan çıkan lüks otomobil, su kanalına düştü. Araç sürücüsü ve içersindekiler, yarıya kadar suya batan araçtan, çevredeki vatandaşların yardımıyla yara almadan çıkarılırken Yarıya kadar suya batan lüks otomobil ise, çevreden geçen vatandaşların yardımıyla battığı yerden çıkarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap