SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kiralık takı dönemi

Kiralık takı dönemi

12 Mayıs 2015 Salı - 15:53




Düğün sezonunun açılması ile birlikte evlenme kararı alan çiftlerin takı ve altın bilezikleri kiralama yoluna gittikleri belirtildi.





Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan, altın fiyatlarının bir ara inmesi ardından hızla yükselmesi sonucu, evlenecek çiftlerin düğün takılarını kiralama yolunu seçtiklerini söyledi. Turan, işyerinde takı kiralamadığını ancak, bazı kuyumcuların tanıyıp güvendikleri kişilere kiralık takı ve bilezik verdiğini belirterek, şöyle dedi:"Bazı arkadaşlar kiralama sistemi uyguluyor. Ama çok güvenilir olması lazım. Çok güvenilir olursa biz de veriyoruz. Ama ücret talep etmiyoruz. Genelde yeni evlenecek çiftler 2 veya 3 gün kiralıyor. Altının fiyatının yüksek olmasından dolayı kiralama sistemine talep çok şu anda oldukça fazla. Genelde Trabzon burması, bilezik ve set gibi takılar tercih ediliyor. Düğünden sonra tekrar getiriyorlar."dedi

.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap