SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kazançları dudak uçuklattı

Kazançları dudak uçuklattı

18 Mart 2021 Perşembe - 11:52




Bensu Soral ve Serenay Sarıkaya, son kazançlarıyla dudak uçuklattı. Bir şampuan markasının yüzü olan Soral’ın reklamdan 1 milyon TL aldığı iddia edildi. Serenay Sarıkaya'nın 8 bölümlük diziden toplam 3 milyon 200 bin TL alacağı konuşuluyor.





Uzun süredir hiçbir projede yer almayan Bensu Soral da birçok ünlü gibi cebini reklamlar sayesinde dolduruyor. Marka yüzü olduğu bir giyim firmasından 2019'da 1 buçuk milyon TL alan güzel oyuncu, şimdi de bir şampuan markasıyla anlaştı.

Bensu Soral'ın reklamdan 1 milyon TL aldığı iddia edildi. Serenay Sarıkaya ise Maldivler tatili dönüşü, önceki gün ilk kez Etiler'de görüntülendi. Sarıkaya, iki ayrı proje müjdesi verdi. Dedikodulara göre Sarıkaya'nın projelerinden biri uyarlama bir dijital platform dizisi olacak.

Serenay Sarıkaya ise Maldivler tatili dönüşü, önceki gün ilk kez Etiler'de görüntülendi. Sarıkaya, iki ayrı proje müjdesi verdi. Takvim'de yer alan habere göre; Sarıkaya'nın projelerinden biri uyarlama bir dijital platform dizisi olacak.
Serenay Sarıkaya'nın 8 bölüm olarak düşünülen diziden de bölüm başı 400 bin TL alacağı konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap