SON DAKİKA



Haber > Magazin > İyi teklif gelirse Mercan'la giderim

İyi teklif gelirse Mercan'la giderim

11 Şubat 2022 Cuma - 11:03




Taze anne Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve iki buçuk aylık kızı Mercan ile Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Setlere ne zaman döneceğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Özpirinçci, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.





2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, geçtiğimiz eylül ayında sade bir nikâhla evlenmişti.

Evlendiğinde kızına hamile olan Özge Özpirinçci geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı.

Şimdilerde anneliğin keyfini çıkaran Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan ile Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Güzel havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktıklarını söyleyen Özpirinçci, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Annelikle alakalı konuşan ünlü isim, “Çok güzel gidiyor, çok mutluyum. Her şey yolunda. Alıştık birbirimize evimizde keyifli ve sağlıklıyız” ifadelerini kullandı.

Setlere ne zaman döneceği sorulan Özge Özpirinçci,” Şu anda çalışmak değil önceliğim, Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduğunda Mercan da benimle sete gider gelir” diye cevapladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap