SON DAKİKA



Haber > Magazin > İrem Derici aşka geldi!

İrem Derici aşka geldi!

26 Temmuz 2016 Salı - 10:33




Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan İrem Derici, sosyal medya şairi oldu. Şahin'e beslediği duyguları yazıya geçirdi.





Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan ancak başlarda bu iddiaları reddeden İrem Derici, yurt dışı tatiline çıkacakları sırada Atatürk Havalimanı'nında görüntülenince birlikte olduklarını açıklamıştı. Bunun üzerine, Lider Şahin'in babası Selami Şahin ve annesi Didem Şahin yaptıkları açıklamalarda ilişkiyi desteklemediklerini açıkça belirtirken, çift aldırmadan aşklarını doyasıya yaşamaya devam ediyor. İrem Derici, sosyal medyada Lider Şahin'e karşı beşlediği duyguları yazıya dökerek dikkat çekti. İlişkinin başından beri şüphelendiren yazılara kısa süre önce bir yenisi daha eklendi.

"GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARKEN KENDİMİ KAYBETTİĞİM SEVGİLİM..."

İrem Derici, bu kez Lider Şahin'e olan aşkını "ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim.." sözleriyle ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap