SON DAKİKA



Haber > Magazin > İlker Kaleli'den romantik paylaşım!

İlker Kaleli'den romantik paylaşım!

30 Ekim 2016 Pazar - 13:08




Poyraz Karayel dizisinin başarılı oyuncusu İlker Kaleli, Instagram'da sevgilisi Burçin Terzioğlu ile birlikte aldıkları romantik bir kareyi paylaştı.





Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel'de tanışıp aşk yaşamaya başlayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, zaman zaman birlikte yer aldıkları kareleri Instagram hesapları üzerinden paylaşarak gündeme gelmeye devam ediyor.

Yaz boyunca diziden ayrıldığı konuşulan Kaleli'nin yeni sezonda da dizide yer alması üzerine hayranları bir hayli sevinirken, başarılı oyuncu geçtiğimiz gün sevgilisi Burçin Terzioğlu ile birlikte çekildikleri bir kareyi Instagram üzerinden paylaştı. Kaleli'nin yoğun ilgi gören bu paylaşıma düştüğü, "Nefes..." notu dikkatlerden kaçmadı.

BİNLERCE BEĞENİ GELDİ

Instagram hesabı üzerinden kendisini yaklaşık 1 milyon kişinin takip ettiği İlker Kaleli, sevgilisi Burçin Terzioğlu ile birlikte yer aldıkları bir kareyi Instagram üzerinden paylaştı. Kaleli'nin bu paylaşımına ikilinin sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.

Başarılı oyuncu takipçilerinden yoğun ilgi gören bu paylaşımın altına, "Nefes..." notunu düştü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap