SON DAKİKA



Haber > Magazin > "İbrahimoviç'in bebeği olmak istiyorum"

"İbrahimoviç'in bebeği olmak istiyorum"

14 Mart 2015 Cumartesi - 14:34




Brezilyalı Andressa Urach, İbrahimoviç'e öyle bir teklifte bulundu ki...





Brezilyalı Andressa Urach, Chelsea'li oyuncular için "11 bebek ağlıyordu" diyen İbrahimoviç'e ahlaksız bir teklifte bulundu. PSG'nin İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimoviç'e "Bayan Popo" ünvanını taşıyan Brezilyalı model Andressa Urach'ten sürpriz bir teklif geldi.

ZLATAN KIZARMIŞTI

Şampiyonlar Ligi'nde uzatmalara giden maçta Chelsea'yi eleyerek çeyrek finale kalan PSG'de Zlatan İbrahimoviç, karşılaşmanın ilk yarısında haksız bir şekilde kırmızı kart görmüş ve oyundan atılmıştı.

"11 BEBEK AĞLIYOR" DEMİŞTİ

Chelsea'li oyuncularla adeta dalgasını geçen İbrahimovic, "En kötüsü kırmızı kart görmem değildi. Chelsea'li futbolcular sanki etrafımda 11 bebek varmış gibi davranıyordu" demişti.


"ZLATAN'IN BEBEĞİ OLMAK İSTİYORUM"

"Bayan Popo" ünvanını taşıyan Brezilyalı model Andressa Urach, sosyal medya hesabından İsveçli golcüye kışkırtıcı bir teklifte bulundu. Chelsea'li oyuncular için "11 bebek ağlıyordu" diyen İbrahimoviç'in sıkı bir hayranı olduğunu belirten "Bayan Popo", "Çeyrek finalde Zlatan'ım oynamayacak. Onun için üzülüyorum. İsterse onun yatağının bebesi olabilirim. Çeyrek final maçını birlikte yapabiliriz" şeklinde ifadeler kullanarak spor kamuoyunu şaşkına çevirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap