SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hayranlardan "Evlenin!" baskısı

Hayranlardan "Evlenin!" baskısı

05 Haziran 2016 Pazar - 16:25




Beyaz Show ekibinin düzenlediği partiye katılan Ayla Çelik, ünlü şovmen ile birlikte fotoğraf paylaştı, takipçilerinden "Evlenin!" yorumları geldi.





Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla 20 yılı deviren Kanal D ekranlarının vazgeçilmez programı Beyaz Show, dün akşam düzenlenen bir partiyle 20. yılını kutladı. Tüm ekibin katıldığı bu partiye Beyazıt Öztürk ile gerçekleştirdiği düetten sonra aralarında aşk dedikoduları çıkan sanatçı Ayla Çelik, Tuvana Türkay ve Betül Demir gibi tanınan isimlerde katıldı.

"AŞIKSINIZ, EVLENİN GİTSİN!"

Geceye katılan ünlüler, sosyal medya üzerinden birçok fotoğraf paylaşırken Ayla Çelik'in paylaştığı bir fotoğrafın altına binlerce takipçisi, "Beyaz ile neden fotoğraf koymuyorsun?" yorumları düştü. Takipçilerinin bu isteğini kırmayan Çelik, Beyazıt Öztürk ile samimi bir fotoğraf paylaşırken altına gelen yorumlar ise herkesi güldürdü. İkilinin sevenleri fotoğrafın altına, "Aşıksınız hem de deli gibi evlenin gitsin ya" , "Çok yakışıyorsunuz" gibi yorumlar yazdılar.

 




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap