SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Yener: Fiziğim patladı galiba benim...

Hande Yener: Fiziğim patladı galiba benim...

30 Aralık 2021 Perşembe - 12:16




Fit hali ve sahne kostümleriyle son günlerde adından sıkça söz ettiren 48 yaşındaki Hande Yener, güzelliği ile yıllara meydan okuyor. Yener, sahne kostümleriyle ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.





Hande Yener, Nişantaşı'nda otoparka bıraktığı aracını beklediği sırada objektiflere yansıdı.

Ünlü şarkıcı, “Kostüm provasından çıktım. Yılbaşı için elimde 3-4 tane kostüm var. Gece ikisini mutlaka giyeceğim” dedi.

Dansçılarından ikisinin koronavirüse yakalandığını belirten Yener, "Kendimizi korumaya çalışıyoruz. İki dansçım Covid-19 oldu. İkisi de bugün test olacak."

"Sonuca göre konserde olacaklar. Olmazlarsa da yeni yılı evde geçirecekler. Sahne şovumuzun bir kısmı etkilenecek. Bende kostüm sayımı arttırdım" dedi.

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; yılbaşını ailesiyle geçireceğini söyleyen şarkıcı, “Sevgilim burada ailesiyle olacak. Ben de ablam, yeğenim hep beraber Belarus’ta 2-3 gün tatil yapacağız. Yeğenim zaten bana vokal yapıyor. Öyle ailecek olacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap