SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fuat Güner: Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi?

Fuat Güner: Ah Erkin baba, sen de mi bıraktın bizi?

10 Ağustos 2023 Perşembe - 11:17




Anadolu Rock müziğinin unutulmaz ismi Erkin Koray, 7 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ay MFÖ grubunun üyesi ve yakın arkadaşı Özkan Uğur'un yaşama veda etmesiyle zor günler yaşayan Fuat Güner'den duygulandıran bir paylaşım geldi.





Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’nın Toronto şehrinde kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti. Müzik dünyasını yasa boğan haberi kızı Damla Koray Çamlıca, ünlü sanatçının Instagram hesabından duyurdu.

Damla Koray Çamlıca, babasının ardından şu mesajı paylaştı:

Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar, güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak, daima ve ilelebet. Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun. Doğrusu hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam; Anadolu rockın mucidi, sevgili babam... Benim için yaptıklarına minnettarım. Ne desem hakkını vermiş olmam. Eminim ‘senin çocuklar’ da ülkelerini, kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap