SON DAKİKA



Haber > Magazin > Edis sessizliğini bozdu

Edis sessizliğini bozdu

27 Kasım 2020 Cuma - 13:04




Ünlü popçu Edis, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle karşılaşan Edis, kısa bir röportaj gerçekleştirdi.





Pop müziğinin yıldız isimlerinden Edis Görgülü, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Mağaza çıkışında gazetecilerle karşılaşan başarılı popçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Salgın nedeniyle çok fazla dışarı çıkmadığını belirten Edis, “Evdeyiz, onun dışında stüdyodayız. Şarkı hazırlıyoruz. Başka da bir şey yapmıyoruz” dedi.
“KESİNLEŞEN BİR ŞEY YOK..”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Rosalia ile düet yapacağı konuşulan ünlü popçu bu konuya da açıklık getirdi. 
Henüz net bir şey olmadığını ifade eden Edis, “Instagram’dan öyle bir story attım. Zaten arkadaşım oluyor kendisi. Öyle kesinleşmiş bir şey yok. Güzel bir sohbet var” diye konuştu.

“HANGİ DİLDE OLUR BİLMİYORUM..”
“Bir düet yaparsanız hangi dilde olur ve aklınızda güzel bir proje var mı” sorusuna cevap veren şarkıcı şöyle konuştu:
“Bir şey kesinleşmeden böyle tarif etmek istemiyorum. Yabancı albüm hazırladığım için muhtemelen düet olur ama hangi dilde olur bilmiyorum.”

ÖNCE SİNGLE SONRA ALBÜM

Stüdyo çalışmalarına da hızla devam eden Edis, ilerleyen günlerde bir single çıkartacağını ve sonrasında da bir albüm geleceği müjdesini verdi.

“ONUN KADAR BAŞARILI OLMAYI HERKES İSTER..”

Edis, “Tarkan’dan sonra yurtdışında patlama yapan bir şarkıcı olmadı. Böyle bir hedefiniz var mı?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Tabii ki onun kadar başarılı olmayı herkes ister, ben de isterim tabii ki.”


“ŞAHSIMA ALGILAMADIM..”

Rap müziğinin ünlü isimlerinden Norm Ender’in kendisi için “Tarkan kadar ünlü olamadı” sözleri hatırlatılan Edis başta suskun kalmayı tercih etse de, suskunluğunu daha fazla koruyamadı.
Norm Ender’in sistem eleştirisi yaptığını düşünüyorum diyen Edis, “Şahsıma algılamadım. Bence ‘O kadar başarılı olmak pop dünyasında şimdilerde mümkün değil gibi gözüküyor’ demek istedi. Çok da haksız değil bence” diye konuştu.

"ORALAR BENİM.."

Öte yandan Norm Ender’in yine kendisi hakkında “Ben ondan daha ünlüyüm” sözlerinin hatırlatılması üzerine kaçamak cevap veren Edis, “Oralar benim, o konuya cevap vermeyeyim teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başarılı popçu, gazetecilerle yaptığı röportajın ardından arabasına binerek evinin yolunu tuttu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap