SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Dünyanın en saçma anı!' İşte İrem Derici'nin sır gibi sakladığı kardeşi

'Dünyanın en saçma anı!' İşte İrem Derici'nin sır gibi sakladığı kardeşi

06 Haziran 2023 Salı - 12:43




İrem Derici, uzun süredir bir araya gelmediği erkek kardeşi Cemre Derici ile tesadüfen havalimanında karşılaştı. Ünlü popçu, kardeşiyle çektirdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Fotoğrafı gören Demet Akalın'ın tepkisi dikkat çekti. Derici, geçtiğimiz yıl "Babam umarım daha fazla çocuk yapmaz" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.





Sosyal medyayı aktif olarak kullanan İrem Derici, şu sıralar kendisinden altı yaş küçük Atakan Işıktutan (29) ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiriyor.

Şarkıcı, katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Işıktutan'a aşkını her fırsatta dile getiriyor ve Atakan ile romantik pozlarını Instagram'da paylaşmayı ihmal etmiyor. Dünyanın en saçma anı İşte İrem Dericinin sır gibi sakladığı kardeşi

 

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen popçu, sır gibi sakladığı kardeşi Cemre Derici ile Adana Havalimanı'nda karşılaştı. Derici, o anlara sosyal medya hesabında yer verdi.


Dünyanın en saçma anı İşte İrem Dericinin sır gibi sakladığı kardeşi

 

"NE BİÇİM AİLESİNİZ?"

Babası Hulusi Derici'nin diğer evliliğinden dünyaya gelen kardeşiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan İrem Derici, "Ya kardeşimle Adana Havalimanı'nda karşılaştım, dünyanın en saçma anıydı Cemre Derici. Arkadaşı da diyor ki; ne biçim ailesiniz?" notunu düştü. Dünyanın en saçma anı İşte İrem Dericinin sır gibi sakladığı kardeşi

 

DEMET AKALIN ŞAŞTI KALDI


İrem Derici'nin kardeşini gören Demet Akalın, meslektaşının yorum ve beğeni yağan gönderisine, "Gerçek kardeşin mi aaa ben şok" yorumunu yazdı. Dünyanın en saçma anı İşte İrem Dericinin sır gibi sakladığı kardeşi

 

"BABAM UMARIM DAHA FAZLA ÇOCUK YAPMAZ, YETER"

Geçtiğimiz yıl bir ödül törenine katılan şarkıcı, "Anneniz ve babanızın ayrılık haberleri çıktı" sorusuna, "O da mı çıktı? O benim annem değil. Annem ile babam 1992 yılında boşandılar, ben yeş yaşındaydım. Mevzusu geçen hanım benim babamın eşi. Aralarında ne geçti, ne oldu hiçbir fikrim yok. Gram umurumda değil. Babam da keza benim aşk hayatımı gram umursamaz. O yüzden sırf adamcağız ünlü babası diye devamlı boşanma haberlerinde. Allah mutlu mesut etsin iki tarafa da başarılar diliyorum hayatlarında. Babam da umarım daha fazla çocuk yapmaz, yeter" yanıtını vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap