SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dişleri eriyen küçük kız yardım bekliyor

Dişleri eriyen küçük kız yardım bekliyor

13 Mart 2015 Cuma - 11:20




Dişleri çıktıktan bir süre sonra erimeye başlayan 3 yaşındaki küçük Nazlıcan, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor.





Bölgede meydana gelen olaylardan dolayı Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kavuşak köyünden göç ederek Hakkari’nin Keklikpınar Mahallesi’ne yerleşen 4 nüfuslu Teski ailesinin en büyük kızları olan küçük Nazlıcan'ın, tedavisi için 10 bin liraya ihtiyacı olduğu belirtildi.

Anne Hividar Teski, eşinin işsiz olduğunu ve ellerinde 4 nüfus bulunduğunu ifade ederek, kızı Hividar Teski’nin dişleri çıktıktan hemen sonra erimesi üzerine beslenemediğini söyledi.

 

KATI BESİNLER YİYEMİYOR

Teski,”Rutubetli olan bir evin bodrum katında kalıyoruz. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyoruz. Nazlıcan en büyük çocuğumdur. Dişleri çıkınca önce sararıyor, sonrada eriyor. Tedavisi için Van Araştırma Hastanesine götürdük. Bizi Diyarbakır'a sevk ettiler. Ancak maddi durumumuz iyi olmadığı için götüremedik. Daha sonrada Van’da özel bir hastaneye götürdük. Tedavisi için bizden 5 bin TL istediler. Bizimde durumumuz ortada olduğu için tedavi yapamadık. Katı gıda almadığı gibi sıvı gıdalarla besleniyor. Biz sofrada iken o aç kalınca biz çok üzülüyoruz. Dişleri eriyen kızımın sağlığına kavuşması için hayırsever vatandaşların ve yetkililerin desteğine ihtiyacımız var. Kızım da yaşıtları gibi dişlerine kavuşmak istiyor. Kızımın tedavisi 10 bin TL’ye bağlıdır. Ne olur kızımın sağlığına kavuşması için yardım edin diye feryat etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap