SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cemil İpekçi 90 bin dolar ödeyecek

Cemil İpekçi 90 bin dolar ödeyecek

22 Aralık 2015 Salı - 09:02




İş adamı Cemil Akyol ile ortak bir projeye giren Cemil İpekçi yükümlülüklerini yerine getirmediğinden dolayı aldığı parayı iade edecek.





Anadolu’nun kültürel değerlerini dünyaya tanıtmak için 2003 yılında hazırlanan ‘Wind of Anatolia’ projesi Cemil Akyol ve Cemil İpekçi’yi karşı karşıya getirdi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın’ın yarışmada giydiği pazen kumaştan elbisenin çok beğenilmesi üzerine iş adamı Cemil Akyol, Türkiye’nin 7 bölgesini temsil eden ‘Wind of Anatolia’ (Anadolu Rüzgarı) adlı yeni bir proje başlattı. Haziran 2006’da İshakpaşa Sarayı’nda yapılan defileyle projenin bitirilmesi amaçlandı. Vatan’ın haberine göre, toplam 1 milyon dolara mal olacak projenin ortaklarından biri de ünlü modacı Cemil İpekçi’ydi. Bu süreçte İpekçi’ye 90 bin dolar ödeme yapıldı. Akyol, yükümlülüklerini yerine getirmediği için İpekçi’ye iki yıl önce ihtarname çekti. İpekçi aradan geçen zamanda yine projeye sponsor bulamayınca proje yarım kaldı. Akyol, paranın iadesi için dava açtı. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Cemil İpekçi’nin 90 bin doları, davacıya ödemesine karar verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap