SON DAKİKA



Haber > Magazin > Böyle insanlar yaşamamalı!

Böyle insanlar yaşamamalı!

18 Şubat 2015 Çarşamba - 09:56




O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise, Özgecan'ın katilleri için idam isterken "Böyle insanlar yaşamamalı bana göre. Yaşamamalı" dedi.





TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye'nin yarı final programı Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı mesajlarıyla başladı. Programın sunucusu Acun Ilıcalı ve jüri üyesi Gökhan'ın ardından konuşmasına başlayan Hadise, Özgecan'ı acımasızca katleden canilerin idamını istedi. 

"BÖYLE İNSANLAR YAŞAMAMALI" 

Konuşurken gözlerinin dolduğu gözlenen ünlü şarkıcı şu ifadelere yer verdi: "Benim istediğim şu, açık açık söyleyeceğim canlı yayındayız,bir şeyler değişmeli bu ülkede. Böyle insanlar yaşamamalı bana göre. Yaşamamalı! Kusura bakmayın evet canlı yayındayız hep dikkkat etmeliyiz söylediklerimize ama ben bu konuda hiçbir şekilde mütevazi olmuyorum. 

"YOK OLSUN BU İNSANLAR" 

Buradan devlete sesleniyorum: Ne olur bu insanlar dışarıya çıkmasınlar! Ne olacaksa olsun, yok olsunlar yani. Ve Özgecan'ın ailesine ailesine Allah'tan sabır ve rahmet diliyorum."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap