SON DAKİKA



Haber > Magazin > Biri 'uçak' mı dedi?

Biri 'uçak' mı dedi?

08 Nisan 2015 Çarşamba - 10:01




Uçan sarayın dekorasyonu göz kamaştırıyor.





ABD merkezli bir uçak firması tarafından üretildikten sonra üç yıllık bir dekorasyon sürecine tabi tutulan dev Boeing 747-8 VIP tipi uçak, yeni sahibine teslim edildi. Uçağa harcanan para ve kabinin içindeki lükse dair dudak uçuklatan detaylar ortaya çıktı.

Uçağın yeni sahibi sır gibi saklanırken, havacılık sektörüyle ilgilenen internet forumlarına göre uçak, Katar Emiri’nin filosunun bir parçası oldu bile. Boeing'in en başarılı modellerinden biri olarak gösterilen 747-8'in liste fiyatı yaklaşık 950 milyon lira, ancak lüks modifikasyonlarla birlikte uçağın değerinin 1 milyar 500 milyon lirayı geçtiği belirtiliyor.




Üç katlı ve özel asansörlü uçağın içine geniş bir toplantı odası, 14 misafiri ağırlamaya uygun bir yemek salonu; koltukları, televizyonu ve sehpalarıyla tam teşekküllü iki oturma odası eklenmiş. Uçakta, uzun seyahatler için çalışma odası, banyolu bir yatak odası ve gökyüzü manzaralı geniş bir salon da bulunuyor.




 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap