SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bestemsu Özdemir'in yeni işi

Bestemsu Özdemir'in yeni işi

05 Eylül 2021 Pazar - 10:12




'İkimizin Sırrı' adlı dizide rol alan Bestemsu Özdemir, önceki gece Baltalimanı'nda bir büfede objektiflere yansıdı. Gece geç saatlerde tost almaya gelen oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.





Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gece Baltalimanı'nda bir büfede objektiflere yansıdı. Geç saatlerde tost almaya gelen Özdemir, muhabirlerle sohbet etti.

30 yaşındaki güzel, çok yoğun şekilde çalıştığını, son zamanlarda sürekli sette olduğunu söyledi ve yeni girişiminden bahsetti.

'TASARIMLAR BANA AİT'

Oyuncu, “Bunların yanı sıra kendi koleksiyonumu hazırladım. Kadın giyim üzerine bir koleksiyon hazırladım. Tasarımlar bana ait ben herkese hitap ettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının “Hayatınızda biri var mı? İleride evlilik düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusuna da yanıt verdi.

'ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM'

Ünlü oyuncu, "Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok tamamen iş odaklıyım" diye konuştu.

PLAJ TARZI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Tatil sezonunu Bodrum'da açan Özdemir, geçtiğimiz aylarda Yalıkavak'ta objektiflere yansımıştı. Oyuncu, fit haliyle tüm bakışları üzerinde toplamıştı.

Ayrıca üzerine giydiği deniz kıyafetini gün boyu çıkarmayan Bestemsu Özdemir’in bikini tercihi dikkat çekmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap