SON DAKİKA



Haber > Magazin > Atilla Taş, Ronaldo'nun sevincini ti'ye aldı!

Atilla Taş, Ronaldo'nun sevincini ti'ye aldı!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 15:27




Euro 2016 şampiyonu olan Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo'nun, kupayla birlikte çekildiği fotoğraf Atilla Taş'ın espiri kaynağı oldu.





Dün akşam oynanan Euro 2016 final karşılaşmasında, turnuvanın ev sahibi Fransa ile karşılaşan Portekiz, uzatma dakikalarında Eder'in attığı gol ile 1-0 galip olarak kupayı kazandı. Karşılaşmanın 17. dakikasında sakatlanarak yerini Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'ya bırakan Ronaldo, şampiyonluğun ardından Instagram hesabı üzerinden takipçilerine sunduğu fotoğraflar aracılığıyla sevincini paylaştı.

Turnuvanın gerçekleştiği Fransa'dan bu sabah saatlerinde ayrılan Portekiz Milli Takımı, şampiyonluklarını kutlamak üzere yurduna döndü. Uçak yolculuğu sırasında takım arkadaşlarıyla bir fotoğraf paylaşan Cristiano Ronaldo, ardından ise şampiyonluk kupasına sarılarak çekildiği bir fotoğrafı paylaştı.

RONALDO'NUN KUPA AŞKI ATİLLA TAŞ'IN ESPİRİ KAYNAĞI OLDU!

Birçok ünlü isim Ronaldo'nun duygusal sevinci hakkında yorum ve paylaşım yaparken Atilla Taş da konuyu es geçmeyen isimlerden oldu. Taş, Ronaldo'nun sosyal medya paylaşımını Twitter hesabından paylaşarak "Vermiicem vermiicem, benim değil mi vermiicem! Kuruyup gitse de vermiicem! " notunu düştü.

Atilla Taş, kısa süre içinde paylaşımını kaldırdı. Bu hareketi ile gelen tepkilerden rahatsız olduğu düşünüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap