SON DAKİKA



Haber > Magazin > Alkışlarla karşılandı

Alkışlarla karşılandı

29 Mayıs 2023 Pazartesi - 09:58




Merve Dizdar, Fransa’nın Cannes kentinde ödül aldıktan sonra oy kullanmak için İstanbul’a geldi.





Oy kullandığı okulda alkışlarla karşılanan ve kendisine vatandaşlar tarafından çiçekler verilen oyuncu, “Ülkeme böyle bir ödülle geldiğim için çok mutluyum. İnsanlara da bu mutluluğu verebildiysem bunun daha üstü yok sanırım. Çok önemli bir ödül töreni. Ben, ‘Ya kazanırsam’ diye bir kağıda konuşma hazırlamıştım. Heyecandan konuşamamazlık yapmak istemedim” dedi. 

‘Birkaç duyguyu yaşadım’

Ödüle hak kazandığı için çok şaşırdığını ifade eden Dizdar, “Nuri Bilge Ceylan zaten çok büyük bir yönetmen. O her zaman dünyada da çok önemli bir yönetmen. Çok önemli oyuncular vardı orada yarıştığım. O yüzden tek bir duygu değil, birkaç duyguyu yaşadığım için çok şaşırdım. Ama sonra kendime geldim. Hepsi filmi çok beğendi. Nuri Bilge Ceylan’ı zaten çok iyi tanıyorlar. Çok iyi yorumlar aldım. Yoldan geldim, çok yorgunum, o yüzden odaklanamıyorum. Şu an oyumu kullanmaya gidiyorum. Şimdi hemen hızlıca oyumu kullanacağım” diye konuştu.

‘Şimdi Oscar düşünsün’

Oyuncuya, sanatçı arkadaşları da sosyal medyadan tebrik mesajları gönderdi. Oyuncu Gürhan Altundaşar, iki yıl önce boşandığı Dizdar’ı Instagram’dan kutladı. Altundaşar, “Yazılacak o kadar çok kelime var ki ama buraya sığmaz. İyi ki tanımışım, iyi ki yollarımız kesişmiş. Bu daha başlangıç. Afife Jale’yle başlamıştı sonra Altın Portakal ve Cannes Film Festivali... Yaşasın ve şimdi Oscar düşünsün” dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap