SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ajda Pekkan meniküs oldu

Ajda Pekkan meniküs oldu

02 Ekim 2016 Pazar - 12:29




Süperstar yoğun yaptığı spordan dolayı dizinde menisküs sorununa yakalandı. Yakın dostları Pekkan'ın doktordan çıkmadığını söyledi





Ajda Pekkan, villasını “Menisküs sorunum var, merdivenlerinden çıkamıyorum” diyerek 5 milyon dolara satılığa çıkardı. Villaya Bülent Ersoy ile teknik direktör Fatih Terim talip oldu.

Ajda Pekkan, 1978'de sevgilisi Ahmet Mavitan'ın kendisine hediye ettiği Tarabya Koyu'ndaki bin 240 metrekarelik arsaya yaptırdığı villaya taşınmaktan vazgeçti. İşadamı Mehmet Dalmaz tarafından inşa edilen villa satılığa çıkarıldı. Saray yavrusu olarak anılan 9 oda, 9 banyo ve 2 büyük salon bulunan villayı 5 milyon dolara satmayı düşündüklerini söyleyen Dalmaz, “Villanın arsası Ajda Pekkan'a ait. İnşaat sahibi ise benim. Burayı 5 milyon dolara satarsak 1.7 milyon doları Ajda Pekkan'ın 3.3 milyon doları ise benim olacak. Ajda menisküs sorunu yüzünden burada oturmak istemediğini söyledi. Eğer otursaydı villanın parasını bana ödeyecekti. Eve birçok talip çıktı. En son Bülent Ersoy gelip baktı ve çok beğendi. Tek sıkıntının çok büyük olması olduğunu söyledi. Villa için Fatih Terim'le de görüştük” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap