SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Değişim için yola çıktık hedef 15 bin üye

Değişim için yola çıktık hedef 15 bin üye

11 Haziran 2020 Perşembe - 11:07




MHP Trabzon Ortahisar ilçe Başkan Adayı Orhan Bal, “Partimize Ortahisar’da 15 bin üye yapacağız. 15 bin üyemizle birlikte yerel seçimlerde daha güçlü olacağız, ses getireceğiz” dedi





MHP Trabzon Ortahisar ilçe Başkan Adayı Orhan Bal, olası ilçe kongresi öncesi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi. Seçim ateşini bir ve beraberlik içinde yaktıklarını ifade eden Bal, “Güzel bir birliktelik içerisindeyiz. Her kesim bizlerin yanında adaylığım suresinde hep güzel temennilerde bulunuyorlar. Her kesim bizim kazanmamızı istiyor, biz seçildikten sonra herkese layık bir yönetim anlayışı sergilemeyi taahhüt ediyoruz” dedi.

İşte Bal’ın o açıklamaları:

MEVCUT YÖNETİM...

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki; bizim aday olmamızın nedeni mevcut yönetimin kötü yönetiminden değil. Biz sadece o arkadaşlarımızdan daha iyi yönetmek adına yola çıktık. Bilgi birikimimiz, taban ve tavanla barışık. Her zaman partimizin yanında emrinde olan arkadaşlarımızla birlikte değişim için kolları sıvadık. Geçmişten bugüne partime hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak şunu söyleyebilirim ki; çok çalışacağız. Bilgi ve birikimimizi partimize aktaracağız.

KAN DEĞİŞİMİ ŞART

Yeni bir heyecana, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Tüm mahallerde teşkilatlanmaya ihtiyaç olduğunu kanaatindeyim. Her kesim ile birlikte diyalog kurabilen bir yönetim ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılayacak kapasitede bir yönetim kurulu oluşturacağız. Sporda, sanatta, düğünde, cenazede vatandaşımızın bir günün de değil her gününde yanında olma çabası içerisinde olacağız. Bunu uygulayan anlayışın başarılı olacağı düşüncesindeyim.

SIKINTILARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

A’dan Z’ye kucaklayıcı olacağız. Her kesim partimize rahatlıkla gelebilecek, sıkıntılarını, sorunlarını, dertlerini dinleyip çözüme kavuşturma anlayışı sergileyeceğiz. Ortahisar’da durgun değil, atılgan ve milletin yanında olan bir politika üreteceğiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; kuracağım ekip ile birlikte bizim dönemimizde MHP Ortahisar projeleriyle Trabzon siyasetine yön verecek bir ekiple yola çıkacak. Bizimle birlikte partimiz hak ettiği belediye başkanı ve milletvekillerine kavuşacak.

DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Önemli hedeflerimiz var. Egomuz olmayacak, tabanla tavan hem bir ve beraber çalışacağız. Herkesin fikrini alacağız, parti politikalarımıza uyanları hayata geçirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. En önemlisi; partimizeOrtahisar’da 15 bin üye yapacağız.m 15 bin üyemizle birlikte yerel seçimlerde daha güçlü olacağız, ses getireceğiz. Tüm bunları hayata geçirirken, partimize hizmet etmiş, etmek isteyen herkesten faydalanacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap