SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sağıroğlu şampiyonları ödüllendirdi

Sağıroğlu şampiyonları ödüllendirdi

22 Mart 2016 Salı - 10:18




Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Artistik Cimnastik dalında Türkiye Şampiyonu olan Yomra Merkez Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı





19-21 Mart tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Cimnastik Şampiyonasında Türkiye 1.si olan Yomra Merkez Ortaokulu sporcularını Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ödüllendirdi. Başarılı sporcuları makamında ağırlayan Başkan Sağıroğlu, öğrencilerin çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, “ Şampiyon ilçenin şampiyon öğrencileri ile gurur duyuyoruz. Çok önemli bir başarıya daha imza attılar. Farklı branşlarda il birincilikleri vardı. Bunu artık aştılar ve Türkiye şampiyonu oldular. Başarı, birlikten doğar. Çok çalıştılar ve emeklerinin karşılığını aldılar. Başta velileri olmak üzere, öğretmenlerine de çok teşekkür ediyorum. İlçemizin adını bir kez daha tüm Türkiye’ye duyurdular. Gelecek yıllarda da bu tür organizasyonlardan kendilerinden ve tüm öğrencilerimizden başarılar bekliyoruz. Her zaman kendilerine destek olduk. Biz arkalarındayız. Olmaya devam edeceğiz” dedi.  Okul Müdürü Kenan Çiçek, ise yaptığı açıklamada “Geçmişi başarılarla, müzesi kupalarla dolu bir okuluz. Takım olmanın, her şeyin üstesinden gelinebileceğini göstererek şampiyon olduk. Bizlere büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimi tebrik eder, gözlerinden öperim” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap