SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon Emniyet Müdürlüğü o şahıs için harekete geçti!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü o şahıs için harekete geçti!

20 Ekim 2021 Çarşamba - 15:26




Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından Trabzonlulara yönelik hakaret içerikli paylaşım yapan ve öğretmen olduğu kaydedilen şahısla ilgili Trabzon Emniyet Müdürlüğü işlem başlattı.





Trabzon Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şahıs hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ve Aşağılama” suçundan soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Emniyetten yapılan açıklamada “Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sosyal medya takip ve tarama işlemleri sırasında, kentimizle ilgili kabul edilemeyecek paylaşım ve yorumlarda bulunan bir hesap sahibi hakkında,  TCK/216 maddesi gereğince “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçu kapsamında, soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi. Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara da uyarıcı bir hatırlatma yaparak “Vatandaşlarımızın cezai ve hukuki (Tazminat) sorumlulukla karşılaşmamaları için, konusu suç (HAKARET, AŞAĞILAMA, SÖVME gibi) teşkil edebilecek paylaşım, yorum ve retweet-rt yapmamaları hususunu bir kez daha hatırlatıyoruz” şeklinde açıklamayı bitirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap