SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlkokul öğretmeninden Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarına şoke eden sözler: PKK, FETÖ...

İlkokul öğretmeninden Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarına şoke eden sözler: PKK, FETÖ...

20 Ekim 2021 Çarşamba - 11:00




Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek zirveyi devralmasının etkileri sürüyor. Bordo mavililerin kazandığı maç sonrası Kayseri'de öğretmenlik yapan M.E., Youtube yayınında herkesi şoke eden sözler söyledi.





Türkiye'nin ekran başına kilitlendiği Trabzonspor - Fenerbahçe karşılamasının galibi ev sahibi ekip olmuştu. Sahadan Bakasetas'ın 2 ve Yusuf Sarı'nın attığı tek golle 3 puan alarak ayrılan bordo mavililer zirvenin de yeni sahibi olarak tepeye yerleşmişti. O günden bu yana devam eden tartışmaların ardından bir ilkokul öğretmeninin söylediği sözler tepkileri de beraberinde getirdi. Kayseri'de görev yapan M.E., Trabzon halkı ve Trabzonspor taratarları hakkında şoke eden sözler sarf etti.

Tam Trabzon ve Trabzonspor'un ahlak seviyesinde

Daha önce de Youtube'da birçok yayın yapan ve Fenerbahçe ile ilgili gelişmeler aktaran M.E. bu kez adeta çılgına dönmüş bir şekilde konuşarak; "Fenerbahçe FETÖ'nün artıklarına, çocuklarına yenilmedi ama maalesef başkalarına yenildi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu galibiyet bütün PKK yanlılarına, DHKP-C'lilere, ne kadar bilmem ne çocuğu varsa onlara hediye olsun. Ne kadar annesi, babası belirsiz, veled-i zina varsa onlara hediye olsun. Bu galibiyet tam Trabzon'a, Trabzonspor'a yakışır, tam o şeref seviyesinde galibiyet oldu. Yani ne denilebilir ki. Tam şerefinize, namusunuza ve Trabzon ahlakına layık bir galibiyet oldu. Yani daha ne kadar küçülebilirdiniz. Daha ne kadar aciz duruma düşebilirdiniz. Bu kadar düşebilirdiniz." ifadelerini kullandı.

Özür diledi

Videonun ardından açıklamada bulunan M.E., sözlerinin çarpıtıldığını söylediği bir paylaşımda bulundu ve şunları yazdı;"Sevgili arkadaşlar, dünden beri kesilip - biçilen videomdan ötürü epey sorun yaşadık ve Twitter + YouTube hesabımızda sorun oluştu ve oradan da yazdığımı buradan da yazayım;

Ben asla Trabzonspor taraftarına fetöcü, Dhkpcili demedim, demem de!

Ben demiş isem ALLAH canımı alsın sabah çıkmayım!!! Ha şunu dedim; Galibiyet bence şerefli galibiyet değil, hakem tavrı vs. Siz ahlakınıza yakıştırıyor iseniz lafım yok dedim.

Twitter da da YouTube de özür diledim ama sanırım erişemiyorsunuz sizde. Buradan da belirtmek istiyorum.

Varsa yanlış anladığım kişiler, hepsinden özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Burası da kapanır ise bir daha sosyal medyada bağ kuramayacağız sanırım. ALLAH a emanet olun. İNŞAALLAH kimse kimsenin hakkını yemez ve hak eden şampiyon olur...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap