SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme'de geri sayım!

Nwakaeme'de geri sayım!

23 Nisan 2024 Salı - 09:54




Trabzonspor ile anılan Nwakaeme'nin sözleşmesi sona eriyor.





2018-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performans ile hafızalarda yer edinen Nwakaeme'nin, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile olan sözleşmesi sona eriyor.

Ağustos 2022'de Trabzonspor'dan bedelsiz olarak Al-Fayha'nın yolunu tutan Nijeryalı oyuncu, Haziran ayının sonunda boşa çıkacak.

Başkan Doğan ilgiyi doğrulamıştı

Deneyimli oyuncunun ara transfer döneminde yeniden Trabzonspor'a dönmesi gündeme gelmiş ancak transfer gerçeklememişti. Konuyla ilgili olarak konuşan Trabzonspor Başkanı Doğan, 35 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiklerini doğrulamış ancak bonservis bedeli ödeyemeyeceklerini söylemişti.

Trabzonspor'un, Haziran ayında serbest statüye düşecek olan başarılı kanat oyuncusu için yeniden girişim yapıp yapmayacağı şimdilik merak konusu.


Trabzonspor ile 3 kupa kazanmıştı

Nwakaeme, Trabzonspor kariyerinde 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik performans sergilemişti. Yıldız oyuncu, bordo mavili takım ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu sevinci de yaşamıştı.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap