SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 17.04.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 17.04.2024

17 Nisan 2024 Çarşamba - 09:18




Olaylar ve Yaşananlar | 17.04.2024





SU FİYATLARINI DÜŞÜR BAŞKAN

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olan Av.Ahmet Metin Genç’e vatandaşın en büyük talebi su faturalarıyla ilgili şikayetleri içeriyor. Ahmet başkandan su fiyatlarında indirim yapılmasını bekleyen vatandaşlar ayrıca Trabzon’da Halk ekmek talebinde bulunuyor.  Trabzon’da vatandaşın daha ucuz su ve daha ucuz ekmek talepleri noktasında bakalım Ahmet Metin Genç nasıl bir adım atacak? Vatandaş ayrıca seçim sonrası oluşan görsel kirliliğin devam etmesinden dert yanıyor. Hala birçok afiş, broşür, bayrak asılı durmakta. Herkes kafasına göre afiş ve bayrak asıyor. Günler geçiyor, aylar geçiyor, öyle kalıyor.

MHP’DE O İSİM DEĞİŞMEDİ!




MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, ilk kez bir araya gelerek çalışmalarına başladı. 15 kişilik Başkanlık Divanı listesinde sadece 4 isim değişti. Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın’ın yerine İlyas Topsakal Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanırken, bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık’ın yerine Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Ahmet Selim Yurdakul atandı. Başkanlık divanındaki isimlerden Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç’ın yerine ise Zuhal Topçu getirildi. Topçu, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise aynı görevinde kaldı. Durmaz’ın değiştirilmesi noktasında ülke genelinde teşkilatlar düzeyinde bir beklenti olduğunu belirtelim.

YAŞAMAK İMKANSIZ!




DİSK/Birleşik Metal-İş Sınıf Araştırmaları Merkezi (BİSAM) tarafından hazırlanan Mart 2024 dönemine ait “Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması” yayımlandı. Tek başına yaşayan bir kişinin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için yapması gereken mutfak harcamaları ile yaşamını idame ettirmek için yapması gereken barınma, ulaşım, eğitim, sağlık vb. harcamalarının toplam tutarı ise en az 26 bin 517 lira olarak belirlendi. Tek başına yaşayan bir kişinin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için yapması gereken mutfak harcamaları ile yaşamını idame ettirmesi için yapması gereken barınma, ulaşım, eğitim, sağlık vb. harcamalarının toplam tutarı ise en az 26 bin 517 lira olarak belirlendi.

AÇIK FARKLA GENEL BAŞKAN OLACAĞIM

İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olan Trabzonlu hemşehrimiz eski bakan İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın önemli açıklamalar yaptı; “Hedefimiz İYİ Parti’yi iktidara taşımak. Partililerimiz de bunu başaracağımıza inanıyor ve bana büyük teveccüh gösteriyor. Kurultayımız demokrasi şöleni olacak ve açık farkla genel başkanlık yarışını kazanacağıma inanıyorum. Yerel seçim sonuçları hiç kimseyi aldatmasın, umutsuzluğa sevk etmesin. Yapılabilecek bir erken seçime ya da 2028’de yapılacak seçime İYİ Parti hazırdır. Kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakacak ve kuruluş ayarlarını hedef alarak İYİ Parti’yi tek başına iktidara taşıyacağız, Türkiye kazanacak” dedi.




CEMİYET BAŞKANI HER DALDA!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük iki dönemde maşallah her şeyi öğrenmiş, takibi ve danışmanlık hizmeti noktasında ise epey bir yol kat etmiş. Siyasetçilere danışman öneriyor, belediye başkanlarına isimler veriyor, nerede bir boşluk varsa fırsatı kaçırmıyor, orayı doldurmaya çalışıyor. Ha herkese mavi boncuk dağıtma, herkese şirin gözükme noktasında ise üstüne yok maşallah! Herkesi ve her kesimi idare etmek kolay değil. Dedik ya başkan her dalda başarılı! Ersen Başkan TSYD seçim sonuçlarından sonra “ağabey” dediklerine bile meydan okumaya başlamış. TSYD seçimlerini kaybeden Ersen Başkan ve ekibi seneye TGC seçiminde intikam peşindeler. Bir defa başkanlık yapıp bırakacağım şeklinde önüne gelene sözler veren, yeminler eden Ersen Küçük üçüncü kez de başkan seçilmenin peşinde.  Tabii aday olursa…
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap