SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım!

Ben Marilyn Monroe'ya aşık bir kadınım!

18 Nisan 2024 Perşembe - 09:26




Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen genç oyuncu Melisa Döngel, önceki akşam bir etkinlikte boy gösterdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hayalindeki film için yapımcılara seslendi.





Ünlü oyuncu Melisa Döngel (24), geçtiğimiz akşam bir otelde gerçekleşen ve dijital içerik üreticilerinin ödül aldığı NO7 Influencers Awards'a katıldı.

Bir müzikalde Marliyn Monroe’yu canlandıran Melisa Döngel, yapılacak bir biyografi filmde dünyaca ünlü film yıldızını oynamayı çok istediğini söyledi.

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS OLUR"

“Ben Marilyn Monroe’ya aşık bir kadınım” diyen genç oyuncu, hayalini kurduğu film için yapımcılara şöyle seslendi:

Ben onun müzikalinde de yer aldım, onun canlandırdığı küçük bir sahneyi oynadım. Ama hayatını anlatacağım bir biyografi filmde yer almak benim için büyük bir şans olur. Buradan yapımcılara duyurulur!


"GÜZELLİK O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL"

Oyunculukta güzelliğin ne kadar önemli yer tuttuğu sorusu karşısında ünlü isim, güzellik algısının bir yerde biteceğini belirterek; "Bence güzellik o kadar önemli değil; önemli olan şey yetenek. Yeteneğin olmazsa insanların seni beğenme algısı da bir yerde bitiyor, çünkü senden daha güzeli geliyor. Yeteneğin olmalı ki, her işte bu böyledir, sektörde devamlılığın olsun" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap