SON DAKİKA



Haber > Magazin > Melek Baykal'dan 'Cennet Mahallesi' itirafı

Melek Baykal'dan 'Cennet Mahallesi' itirafı

29 Nisan 2024 Pazartesi - 09:34




Son olarak 'Yan Oda' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Melek Baykal, geçtiğimiz gün katıldığı bir YouTube programında 'Cennet Mahellesi' dizisindeki rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ilgili itiraflarda bulundu. İşte Baykal'ın gündem olan açıklamaları...





'Ferhunde Hanımlar', 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın' ve 'Akasya Durağı' gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Melek Baykal, önceki gün katıldığı bir YouTube programında 'Cennet Mahallesi' dizisiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Dizide birlikte rol aldığı Çağla Şıkel ve Alişan'dan bahseden Baykal, ilk teklif geldiğinde söz konusu ikiliyi yapımda istemediğini itiraf etti.

"TOP MODEL ÇAĞLA'YI UNUT DEDİM"

"Yapımcımız rahmetli Türker İnanoğlu’na ‘Beni affedin. Bir manken ve bir türkücü ile oynamam’ dedim" şeklinde konuşan ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Çağla 20-21 yaşlarında, çok gençti. İlk set günümüzde saçlar bukle bukle, takma kirpikler ful makyaj geldi, sesimi çıkarmadım. Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın. Takma kirpiklerini de çıkar’ dedim. İkiletmedi, söylediklerimi harfiyen uyguladı.


"ALİŞAN'A ÇOK SİNİRLENDİM"

"Alişan da kendisini başkasının seslendirmesini isteyince çok sinirlendim. ‘Sana başkası ruh veremez’ diyerek onu dublaj stüdyosunda itekledim, giriş o giriş!"

2007'DE FİNAL YAPTI

'Cennet Mahallesi'; Erler Film imzalı, 11 Haziran 2004 ile 9 Haziran 2007 tarihleri arasında Show TV'de yayımlanan komedi türündeki televizyon dizisiydi. 3 sezondan oluşan dizi, 119. bölümü ile ekranlara veda etmişti. Yapım, 1981 yılında yayınlanan Gırgıriye filminin dizi versiyonudur.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap