SON DAKİKA



Haber > Magazin > Serenay Sarıkaya: "Zor bir hayat yaşadım"

Serenay Sarıkaya: "Zor bir hayat yaşadım"

13 Mayıs 2024 Pazartesi - 13:53




Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, zor bir hayat yaşadığını itiraf etti.





En son dijital bir platforma yaptığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle şu sıralar gündem olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ dergisine konuştu.

Ekranların en beğenilen isimlerinden biri olan başarılı oyuncu, mesleğinden özel hayatına dek çarpıcı açıklamalar yaptı…

"Özgür ve cesur olmak zorundaydım"

Babası çok erken yaşlarda ayrıldığı için annesiyle zorlu bir hayat mücadelesi verdiklerini anlattı. Sarıkaya, "Zor bir hayattı. Özgür ve cesur olmak zorundaydım. Hayatta kalabilmek için cesur kararlar almalıydım. Bu zorunluluk daha sonra bir karakter özelliği haline geldi." dedi.

İşte Sarıkaya'nın açıklamalarından ara başlıklar:


"Ben başıma gelen hiçbir şeyi kötü değerlendirmem. Orada illa benim anlamam, görmem, duymam gereken bir şey vardır.

"Zamana güvenmek gerekiyor"

Zamana güvenmek gerekiyor. Sen bir şeylere hazır olduğunu düşünsen bile, o göze aldığın şeylerin sana neler getireceğini tahmin etmek mümkün değil.

"Her şeyi sindirerek yaşıyorum"

Yaşamayı çok seviyorum. Hiçbir şey için acele etmeden, bütün anlarımı, iyisiyle kötüsüyle, tadını çıkartarak, farkında olarak, sindirerek yaşıyorum.


"Ben suyum"

Su gibi her yere, her şeye akmayı severim. Ben suyum, su ile ilgili her şeyim. Bulunduğum kabı doldurmayı, esnek olmayı, akışta olmayı severim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap