SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor galibiyet
5.02.2021

Trabzonspor bu kadroyla şampiyonluğu oynar mı derken takım potaya yaklaştı. Fırtına derbi karşılaşmasının ardından geçen yıl şampiyonluk yolunda çelme yediği Denizli karşısına çıktı. Son 12 günde 4’üncü maçını oynayan ve haliyle yorgunluk gösteren Trabzonspor beklenen temposunu gösteremedi. İlk yarıda Djaniny ve Ekuban birlikteliği ile müthiş ataklar yapan Trabzonspor çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı. 

İkinci yarı Trabzonspor oyundaki üstünlüğünü sürdürdü. Hızlı paslarla ceza sahasına giren Trabzonspor’da Yunan on numara Bakasetas 61. dakikada bordo-mavili formayla ilk golünü kaydederek takımını öne geçirdi. Golden sonra Trabzonspor her zamanki gibi maalesef hücumdan çekilerek geriye yaslandı. Bu da 1-0 gibi skorlarda takım için çok tehlikeli oluyor. Bu alışkanlığa son verilmeli. Neyse ki Trabzonspor, çok da iyi oynamadığı karşılaşmada bir kazaya uğramadan üst üste 4’üncü maçını da kazandı ve zirveye iyice yakınlaştı.

Uğurcan son haftalarda kendine geldi. Formunun yeniden zirvesine çıktı. Geri dörtlü yine hatasız oynadı. Marlon defansif anlamda iyi katkı veriyor ama hücuma çıkışlara ve ortalara biraz çalışmalı. Orta sahadaki isimlerden Berat takımın sigortası olma yolunda büyük hızla ilerliyor. Genç oyuncu mücadeleci yapısının yanında top kullanmadaki becerisiyle de takımını geriden atağa kaldırmada büyük iş görüyor. Nwakaeme ise müthiş Beşiktaş performansının ardından dün yokları oynadı.

Daha önce kadrodaki oyuncuları yeterli görmüyor olacak ki çok sayıda transfer isteyen teknik direktör Abdullah Avcı maçtan sonra oyuncu grubundan son derece memnun olduğunu söyledi. Demek ki takımda bir şeyler değişti.

Günün adamı bana göre golü atan Bakasetas ve tüm hücumlarda olan Dijaniny

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap