SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon'un büyüklüğü tartışılıyor
18.10.2020
Acilen Trabzonspor, teknik kadrosunu değiştirmeli. Hala takımın 11’i belli değil, lider oyuncusu yok. Darmadağın
oynamaya çalışan, ne oynadığını bilmeyen futbolcular topluluğu ile alınan bu skor, normaldir. Rakip Başakşehir’e
antrenman bile veremeden maç bitti. Oyuncu değiştirmeler yetersiz, yapılan transferleri kim yapmışsa kulübün kasasını boşalttı, takımı da yok etti.

Kanatları kullanamıyor, orta sahası hiç yok, santraforsuz bir takım bu kadar oynar. Başakşehir karşısında dirençsiz bir takım bulunca, çok rahat top çevirdi. Bordo- Mavililer buna müsaade etti. Pres yok, savunma yetersiz, gol atmayı bırak pozisyon
bile üretemedik. İstatistikliklere bakıldığı zaman bu takım böyle giderse küm düşer. Takımın bu kadar sıkıntısı varken, Covid-19 nedeniyle 3-5 kişiyle divan toplantısının dijital ortamda yapılmasını yadırgıyorum. Trabzonspor’un artık saygınlığı ve büyüklüğü tartışılır duruma geldi.

Sahada disiplini olmayan bir takım görüntüsü vardı. Bugün de zaten hiçbir varlık gösteremedi. Hiçbir blokta ağırlığı olmayan bir takım izledik. Başakşehir hücum yapıyor, dönen topu yine onlar değerlendiriyor. Demek ki Trabzonspor mücadele
vermeyip kötü oynuyor. Takım lige hazır değil, oyuncular topu karşılayacak yerde pozisyondan kaçıyor. Sonuç itibarıyla ortaya mağlubiyet çıkıyor.

En kısa zamanda bu kötü gidişe bir önlem alınması lazım. Yeni kadro, yeni iskelet artı teknik adamı yetersiz görüyoruz. Eksik oyuncuların arkasına sığınmamak gerek, geçen yılın başarılı kadrosu yok edildi. Oyun disiplini plansız, ne oynadığını bilmeyen takımdan başarı bekleyemeyiz. Bu kadro takım yenemez.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap