SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'un şakası yok
26.05.2019
Rodallega’nın iki gol attığı maçta Trabzonspor Rize’de mükemmel oyunuyla 3 puanı aldı. 
Karadeniz derbisinde Rizespor, oyunun başında Trabzonspor’u sahasına kapattı. Bu baskı kısa süre sonra sonuç verdi. 12.dakikada yeşil-mavili ekip, Boldrin’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 
Golden sonra Trabzonspor hemen karşılık verdi. Bu gol Bordo-Mavililerin attığı tipik gollerden biriydi. Sol taraftan Nwakaeme’nin ortasında Rodallega kafa vuruşuyla durumu 1-1’e taşıdı. 
Golden sonra Sosa sakatlandı yerini Ekuban’a bıraktı. 24. dakikada yine Rodallega golü attı. Trabzonspor bu golle 2-1 öne geçti. Rizespor mağlup duruma düşünce saldıran taraf oldu. Trabzonspor ise oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla gol aramaya çalıştı. 
Nitekim bu düşünce ilk yarının son dakikasında sonuç verdi. Abdülkadir’in güzel golü, VAR sistemiyle de onaylanınca skor 3-1 oldu. İlk yarı böyle kapandı.
İkinci yarı büyük mücadele içinde geçen maçta yine saldıran taraf Rizespor oldu. Çaykur Rizespor bu yarıda Vedat Muriç’in kafa ile attığı golle skoru 3-2’ye taşıdı. 
Konuk takımda Abdülkadir Parmak orta sahada yalnız kalınca Rizespor’un etkili oyunu devam etti. Her iki takım da hücumu düşünerek oynadı. 
Sezonun son maçında taraftarlar bol gollü maç izledi. Üst düzey bir maç oldu. Kazanan takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor’un yediği ilk golde savunmanın hatası büyüktü. 
Kaleci Uğurcan iyi oynadı. Yalnız, ikinci golde hatası vardı. 
Yusuf Yazıcı’nın çakılı oynaması gerekliydi ve Abdülkadir Parmak ile yan yana oynamalıydı. 
Şayet Rize’de Yusuf Yazıcı gününde olsaydı, Trabzonspor maçı çok farklı kazanırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap